CORONA!

We zitten nu voor een onbepaalde tijd met corona opgescheept. Dat heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening! Niet alleen staat het werkbezoek en werken op locatie op een laag pitje, ook onze toeleveranciers hebben het lastig en dat werkt door naar onze service; Onderdelen die normaal voor ons eenvoudig te verkrijgen zijn vormen nu ineens een probleem. Hebben jullie spoedjes dan kan dan nog altijd maar dan zullen die gebracht of opgestuurd moeten worden naar Horst. Bel even als je info wilt en dan kijken we hoe we zo goed als mogelijk kunnen helpen!

 

================================================================

 

Het zal de meeste mensen inmiddels niet ontgaan zijn maar we zijn inmiddels neergestreken in het mooie Horst in noord Limburg.

 

Van hier uit opereren we nu. Wil je iets laten repareren, geen nood dat regelen we ook van hieruit! Bel me gewoon even op en vul het on-line reparatie formulier in; https://machinator.nl/?page_id=779 Dan regelen we dat het gefixt wordt!

 

Naast het Terschellingpad hebben we nog een aantal pick-up points maar bel even voordat je spullen wil komen brengen. Zie onder ons nieuwe adres;

 

Venrayseweg 147

5961 Horst Limburg