Consultancy / Tweaken & Afstellen

Consultancy / Tweaken & Afstellen

Wat is dat / wat houd dat in? Hieronder zal ik proberen om dat in het kort uit te leggen;

  • Consultancy; Indien gewenst kunnen wij meedenken in, bijvoorbeeld,  projecten of custom made apparatuur die geheel op spec gemaakt moeten worden. We kunnen daar advies in geven en/of ervoor zorgen dat bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan het op maat ontwerpen van versterkers / luidsprekers maar ook het maken van kabelbomen voor studio’s. Dit soort werk vraag doorgaans voor een heel goed en uitgedacht voortraject wat in zeer nauwe samenwerking met de klant uitgedacht en gewerkt word.
  • Tweaken & Afstelen; Tweaken is het aanpassen / modificeren van bestaande apparatuur om het middels deze wijze geheel naar je hand te zetten. Bijvoorbeeld; Je hebt een gitaarversterker die je eigenlijk altijd gebruikt, het is je meest favoriete amp echter,…Er zijn toch nog wat kleine dingen die net nog niet helemaal naar je zin zijn. In de meeste gevallen kunnen wij daar middels een aantal handelingen / aanpassingen nu net dat beetje extra uit je versterker te halen zodat het echt jou “sound” is. Nu is dat alleen mogelijk als je daar zelf bij bent en met je eigen stack speelt. Je speelt en wij luisteren. Dan vertel je wat je aangepast wilt hebben en dan gaan we ter plekke proberen om het zo aan te passen zodat het precies “jou sound” is. Beetje meer dit, beetje minder dat, beetje zus en een beetje zo,…Doorgaans koop je deze service in in blokken van 2 uur. Daar zit dan klein materiaal bij inbegrepen incl koffie,…;)

Aarzel niet om ons te bellen als je meer informatie wilt! Vragen staat, bij ons, altijd vrij!

Om een idee te geven; Een halve dag tweaken kost €250 incl koffie en gezelligheid. Een hele dag tweaken (en dat kan wel is langer duren dan 8 uur) bij ons op de soldeerzolder kost €400 incl koffie en belegde broodjes als lunch. Dit is inclusief klein standaard materiaal zoals weerstanden / condensatoren e.d. maar exclusief de wat “grotere” items zoals buizen.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien