Het is zo ver! Het eerste model is KLAAR! De nieuwe kast is een feit en dat heeft geresulteerd in een handzaam formaat amp. 

De kast is volledig gemaakt van top kwaliteit berkenplex en, in dit geval, uitgevoerd in zgn “green over black” tolex. 

Als standaard speaker kan er gekozen worden uit een Celestion Vintage 30, Celestion Green Back een Jensen AlNiCo P12Q. 

In de juni uitgave van “De Gitarist” staat een uitvoerige test, ga dat checken!! Ook zullen er heel binnenkort soundclips op youtube komen van de amp, check binnenkort deze pagina voor meer info en soundclips!

De kenmerken van deze versterker zijn;

 

  • Single ended 15 Watt schaalbaar in 5-10-15 watt (Bij gebruik van een KT90)
  • Diverse eindbuizen zijn inzetbaar zoals: EL34, 6L6, KT66, KT88, KT90 en  KT120. (20 watt uitgangsvermogen met een KT120!)
  • Leverbaar in als 1channel clean amp, 2channel clean / gain of zelfs als alleen eindversterker.
  • Leverbaar als combo of als Head/Top.
  • Diverse kleuren & afwerkingen zijn op bestelling leverbaar. (Prijs en levertijd in overleg)
  • Eventueel ook geheel in blank / gelakt hout leverbaar. (Prijs en levertijd in overleg)

 

Er komt ook een single ended versie van 25 watt, hiervoor wordt een KT120 eindbuis gebruikt, maar ook een 30-70 watt Push – Pull versie (het vermogen is afhankelijk van de gekozen eindbuizen bezetting). Deze laatste voor het geval niet alleen het behang, maar ook het stukwerk van de muur moet.

We zullen straks slechts een beperkt aantal modellen qua afwerking op voorraad hebben, maar in overleg kunnen we vrijwel alle afwerkingen en kleuren leveren, of het nu witte / zwarte / blonde / groene / paarse tolex is of zelfs afgewerkt in leer, het is allemaal mogelijk.

 

28-11; De Amp is klaar !!

 

Het heeft even geduurd, het pad naar de overwinning was lang, maar hier is dan toch echt het eerste volledig werkende model van de Ts-20 SE. Deze is uitgevoerd in zgn “green over black” tolex. We waren nog niet helemaal tevreden over het formaat van de kast dus we zijn even terug naar de ontwerptafel gegaan en hebben een andere kast laten maken. Daar is dit Handzame formaat uitgerold maar vergis je niet,…een zeer volwassen en vet en groot geluid. Met de hier getoonde Gun Custom made Tele een zeer goede combinatie!

 

Hieronder een overzicht van de ontwikkeling

25-04; De combo kast is klaar !!

Zie hier het combo model zoals het standaard geleverd zal gaan worden.

Maarrrrr,….De head is ook in aantocht!!

 De achterzijde, zowel het chassis als alle schroeven / bouten / moeren zijn in RVS uitgevoerd!

De voorzijde, van  de “two tone” uitvoering afgewerkt met zilver piping in de randen.

De gehele face-plate is met laser uitgesneden. Hierachter komt verlichting.

We zijn inmiddels begonnen met het bouwen van de versterkers. Goed testen is dan van groot belang. Dus hebben we een test chassis gemaakt waar we de compleet gebouwde versterkerprint in kunnen zetten, incl. de buizen. Alles wordt dan aangesloten met krokodillenbekklemmen en zo kan elk “handwired board” uitvoerig getest worden  . Daardoor is gewaarborgd dat elke print 100% is getest voordat het ingebouwd wordt.

 

 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien