Links

Op deze pagina staan een aantal links van de diverse geestverwanten waarmee wij samenwerken, deze lijst zal langzaam maar zeker groeien;

Instrumenten / reparatie en onderhoud;

Wu Amplification; http://www.wu-amplification.nl/
Produceert compacte boutique amps van zeer hoge kwaliteit en tevens een prima adres voor onderhoud en reparatie van gitaren.

Gun Customs; http://www.guncustoms.nl/
Maakt zeer fraaie, volledig “in house” gebouwde gitaren met veel oog voor kwaliteit en detail.

Gitaar versterkers & rand apparatuur;

Giablo Amps; http://www.giablo.nl/page4.php
Maakt zeer fraaie, volledig “in house” gebouwde gitaar versterkers en speaker kasten. Allemaal tot in detail zeer mooi en strak afgewerkt. Volledig custom build is hier ook mogenlijk. Tevens is Giablo ook onze huisleverancier van kasten en chassis.

The Box Of Doom; http://www.boxofdoom.nl/
Een hele nieuwe kijk op een oud fenomeen; De isolatie cabine kortweg ISO cab. Dit is niet zo maar een doos maar dit is een ISO kabinet van ongekende klasse. Volledig hand vervaardigd van het beste materiaal en dat is dan ook goed terug te horen in het gebruik van deze iso kast, check it out!

Bands en muzikanten;

Koen Fu (Koen Lommerse); http://www.myspace.com/koenfumusic/photos/18225828 & http://www.youtube.com/user/koenfu1?feature=watch
Uiterst veelzijdige muzikant die met grote regelmaat ons hok ingehuurd word door ons om versterkers / gitaren e.d. te testen.

Gotcha!; http://www.gotchasite.nl/
Nederlands beste funk band / act,….? Wie zal het zeggen maar het is in ieder geval en band met enorme reputatie en op het moment werken ze aan een heel nieuw album!

Baskerville;http://www.iwantbaskerville.com/
Geniaal of prettig gestoord? Het zal een combinatie van beide zijn maar 1 ding weet je zeker; Als de Techno mannen van Baskerville komen draaien dan gaat het dak eraf!

SUS4; www.myspace.com/sus4
Een aparte maar zeer aanstekelijke mengvorm van progressive/experimental/folk/rock/ambient muziekstijlen.

BEEF!; http://www.beef.nl/
Let’s open up the chop shop!! Beef is back! Na 3 jaar “relatieve” rust zijn de heren van Beef weer de oefenruimte ingedoken. Het doel lijkt toch wel om een aantal optredens neer te gaan zetten te beginnen op, jawel, de zwarte cross!! Wellicht binnenkort bij u in de buurt dus!

 

Andere interessante links;

Speaker & Co; http://www.speakerenco.nl/
De zaak voor Haarlem en omstreken als het gaat om, HiFi, luidsprekers & aanverwante onderdelen. Uitermate goede service en dito advies!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien